Yhteystiedot

Kokkolan HK-Auto Oy


Katuosoite Vanha Ouluntie 148
Postiosoite 67410 Kokkola
Puh 0400 747 655
Sähköposti myynti(at)hk-auto.fi
Fax/puh 06 822 4964
Yrittäjä Harri Korkiakangas

Aukioloajat
Ma - Pe 09.00 - 17.00
La 10.00 - 14.00
Tai sopimuksen mukaan


Yrittäjä Harri Korkiakangas


Ajo-ohjeet


Kokkolan HK-Auto sijaitsee n. 3 kilometriä Kokkolan keskustan pohjoispuolella. Löydät helpoiten perille, kun seuraat Kokkolan keskustasta lähdettäessä Oulun kylttejä. Tarkoitus on ajaa 8-tietä pohjoiseen päin.

Kun olet 8-tiellä ja ajat pohjoiseen päin, pian Kokkolan keskustan pohjoispuolella, tien vasemmalla puolella on Vitsarin Shell Helmisimpukka. Kun olet ohittanut Vitsarin Shellin, käänny oikealle seuraavasta mahdollisesta risteyksestä Vessintielle. Risteyksessä on kyltti Vitsari. Sen jälkeen käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle (Vanha Ouluntie) kohdasta, jossa on pienempi kyltti ”Kokkolan HK-Auto Oy”. Kun olet kääntynyt vasemmalle, aja tie loppuun ja sitten oletkin jo perillä.

Voit myös syöttää katuosoitteemme Vanha Ouluntie 148 Kokkola navigaattoriin tai soittaa 0400 747 655 ja opastamme.

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisää