Myytävät moottoripyörät

BMW R

1150 RT

Hinta:

4 450 €

2002
76 000 km
Kawasaki ZX-6R

Ninja ZX636C 96Kw

Hinta:

4 290 €

2005
42 000 km
Yamaha FZ1

1000cc ABS Tehokas matkasportti 150Hv

Hinta:

6 890 €

2010
78 000 km

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisääKäytetyt moottoripyörät


Kokkolan HK-Auto myy käytetyt moottoripyörät ja kevytmoottoripyörät. Olemme tehneet reilua autokauppaa ja moottoripyöräkauppaa jo lähes 20 vuotta. Tältä sivulta löydät HK-auton kaikki myytävät moottoripyörät. Tutustu moottoripyörä-valikoimaan nettisivuillamme tai tule käymään liikkeessämme Kokkolan Vitsarissa!

Moottoripyöräily on hieno harrastus ja usein enemmänkin kuin harrastus eli elämäntapa. Jalo harrastus vaatii laadukkaan välineen eli juuri käyttötarkoituksesi mukaan sopivan moottoripyörän. Kesäinen maantie ja moottoripyörä alle. Se on vapautta parhaimmillaan!

HK-Auton valikoimasta löytyy todennäköisesti sinullekin sopiva moottoripyörä tai kevytmoottoripyörä. Jos sellaista ei juuri tällä hetkellä ole meillä myynnissä, voimme mahdollisesti löytää sinulle sellaisen. Katso myytävät moottoripyörät sivuamme säännöllisesti, sillä valikoimamme kiertää vauhdilla ja parhaat käytetyt moottoripyörät myydään nopeasti.

Tietojen oikeellisuus tarkistettava myyjältä. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.