Myytävät mönkijät

Myyntivalikoimamme p�ivittyy parhaillaan.

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisääKäytetyt mönkijät


Kokkolan HK-Auto myy käytetyt mönkijät. Olemme tehneet reilua autokauppaa lähes kaksi vuosikymmentä. Tältä sivulta löydät HK-auton kaikki myytävät mönkijät. Katso kaikki nettisivuiltamme löytyvät mönkijät tai tule käymään liikkeessämme Kokkolan Vitsarissa!

Mönkijät ovat kasvattaneet suosiotaan roimasti viime vuosina. Aiemmin mönkijä oli luotettu työkone, mutta nyt ne ovat käytössä yleisemmin myös muissa tarkoituksissa ja mönkijöitä näkee varsin usein myös kaupunkien kaduilla muun liikenteen seassa.

HK-Auton valikoimasta löytyy sinullekin sopiva mönkijä tai ainakin sellainen on todennäköisesti pian tulossa myyntiin. Jos sopivaa käytettyä mönkijää ei juuri tällä hetkellä ole meillä myynnissä, voimme mahdollisesti löytää sinulle sellaisen. Seuraa myytävät mönkijät sivuamme säännöllisesti, sillä valikoimamme kiertää vauhdilla ja parhaat käytetyt moottoripyörät myydään nopeasti.

Tietojen oikeellisuus tarkistettava myyjältä. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.