Käytetyn auton myynti liikkeeseen

Kokkolan HK-Auto on palveleva autokauppa. Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Jos käytetyn auton myynti tai siitä saatava hintatarjous on tärkeä asia, ennen kuin voit miettiä uuden käytetyn auton hankkimista, ota ihmeessä yhteyttä meihin. Soita tai tarjoa vaihtoautoa oheisella lomakkeella. Me katsomme tarjoamasi auton ja otamme sinuun yhteyttä.

Käytetyn auton myynti liikkeeseen käy kätevästi kun tehdään yhdessä reilua autokauppaa!Soita Harri Korkiakangas, puh. 0400 747 655.

Jätä tietosi lomakkeella

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Auton tiedot

Auton merkki/malli*
Vuosimalli*
Rekisterinumero*
Mittarilukema*

Lisätietoa

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisää