Myytävät asuntovaunut

Myyntivalikoimamme päivittyy parhaillaan.

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisääKäytetyt asuntovaunut


Kokkolan HK-Auto myy hyvät, luotettavat, käytetyt asuntovaunut. Olemme tehneet reilua autokauppaa jo lähes 20 vuotta. Tältä sivulta löydät HK-auton kaikki myytävät asuntovaunut. Tutustu matkailuvaunu-valikoimaan nettisivuillamme tai tule käymään liikkeessämme Kokkolan Vitsarissa!

Asuntovaunu auton perässä tarkoittaa laajaa vapautta valita lomanviettopaikkansa ihan mielensä mukaan. Aja sinne minne nenä näyttää ja majoitu mukavasti hyvässä asuntovaunussa.

HK-Auton valikoimasta löytyy toivottavasti juuri sinulle sopiva asuntovaunu tai jos sellaista ei juuri tällä hetkellä ole valikoimassamme, voimme kenties etsiä sinulle sellaisen. Katso myytävät matkailuvaunut -valikoimamme säännöllisesti, sillä se uudistuu nopeaan tahtiin ja parhaat asuntovaunut myydään nopeasti.

Olemme palveleva autokauppa. Siksi kuuntelemme myös millaista vaihtoautoa haluat tarjota tai järjestämme tarvittaessa rahoituksen asuntovaunun hankintaan.

Tietojen oikeellisuus tarkistettava myyjältä. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.