Myytävät asuntoautot

Myyntivalikoimamme p�ivittyy parhaillaan.

Haluatko myydä autosi?


Jos mielessäsi on käytetyn auton myynti liikkeeseen, kuuntelemme mielellämme tarjouksesi. Ja totta kai autokauppoja tehdessä otamme myös huomioon tarjoamasi vaihtoauton ja teemme siitä tarjouksen.

Lue lisää

Tarvitsetko rahoitusta?


Kokkolan HK-Auto tarjoaa apua myös, kun tarpeenasi on vaihtoauton rahoitus. Jos meiltä löytyy sinulle sopiva vaihtoauto, niin meiltä jokainen saa myös varmasti itselleen sopivan rahoituksen. Rahoitus on mahdollista jopa ilman käsirahaa.

Lue lisääKäytetyt asuntoautot


Kokkolan HK-Auto myy hyvät, luotettavat, käytetyt asuntoautot. Olemme tehneet reilua autokauppaa jo lähes 20 vuotta. Tältä sivulta löydät HK-auton kaikki myytävät asuntoautot. Tutustu matkailuauto-valikoimaan nettisivuillamme tai tule käymään liikkeessämme Kokkolan Vitsarissa!

Karavaanari tarvitsee elämäntapaansa varten luotettavan kumppanin tien päälle. Sellainen on hyvä, käytetty asuntoauto. HK-Auton valikoimasta löytyy toivottavasti juuri sinulle sopiva asuntoauto tai jos meillä ei juuri nyt ole sellaista valikoimassamme, voimme auttaa etsimään sinulle sellaisen. Katso myytävät matkailuautot valikoimamme säännöllisesti, sillä valikoimamme uudistuu nopeaan tahtiin ja parhaat asuntoautot myydään nopeasti.

Olemme palveleva autokauppa. Siksi kuuntelemme myös millaista vaihtoautoa haluat tarjota tai järjestämme tarvittaessa rahoituksen asuntoauton hankintaan.

Tietojen oikeellisuus tarkistettava myyjältä. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.